Barry Dijkstra.
Barry Dijkstra. (Foto: Els Broers)

Even voorstellen: nieuwe leden PRO:

Barry Dijkstra, Vixx Zaanstreek Waterland

Ik ben Barry Dijkstra en werk al ruim 25 jaar in de financiële dienstverlening waarin ik meerdere functies heb bekleed in zowel advisering, management en projecten. In 2019 ben ik voor mezelf begonnen als hypotheekadviseur. Dit vanuit mijn passie om zaken te regelen voor mensen, het oplossen van financiële vraagstukken en alles wat met wonen en wooninrichting te maken heeft. Ik doe dit als franchisenemer binnen de organisatie van Vixx. Als onafhankelijk hypotheekadviseur begeleid en adviseer ik mijn klant bij alle vormen van woongerelateerde financieringen. Denk hierbij aan aan- en verkoop van een woning, verbouwing, scheiding, opnemen van overwaarde etc. Mijn specialisatie ligt vanuit mijn kennis en ervaring bij de financiering van ondernemers waarbij ik mij ten doel stel de ondernemer zoveel mogelijk te ontlasten, o.a. inzake de financiële onderbouwing.

Cecil Boye, ICEPOINT

Mijn naam is Cecil Boye, 30 jaar en getogen in Purmerend waar ik op een hele jonge leeftijd vanuit mijn geboorteplaats Amsterdam naartoe ben verhuisd. Ook op een jonge leeftijd (11 jaar) begon mijn interesse voor computers en bouwde ik mijn eerste computer. Vanaf mijn 15e was ik al onbewust bezig met ondernemen en repareerde ik computers voor vrienden, familie en kennissen.
Een aantal jaren geleden richtte ik mijn bedrijf ICEPOINT op, een webagency. ICEPOINT ontwikkelt en onderhoudt (gepersonaliseerde) websites. Om de gewone websites en webshops een persoonlijke twist te geven, zodat de website of webshop spreekt namens de ondernemer. Het doel is om huidige problemen binnen een bedrijf, zoals marketing, automatisering of zichtbaarheid te vergroten en strategisch op te lossen met de website of webshop.

Peter Wolfs, DeltaSafe Groep

Mijn naam is Peter Wolfs, algemeen directeur en eigenaar van DeltaSafe Groep, gevestigd te Amsterdam Noord. In 2012 heb ik de technische bedrijfstak DeltaSafe Systemen opgericht. Later, in 2014, kwamen daar DeltaSafe Beveiliging en DeltaSafe Service bij. Ons werkgebied is Groot Amsterdam. Maar we zijn al een aantal jaar voornemens buiten Groot Amsterdam verder uit te breiden en de gemeente Waterland is voor ons de meest logische en lucratieve richting. Dit heeft ook te maken met de aanrijtijden van onze surveillanceauto’s; dit is vanuit Amsterdam Noord goed te doen. DeltaSafe Groep bestaat uit DeltaSafe Beveiliging (‘manbeveiliging’), DeltaSafe Systemen (leveren en installeren van installaties, camera’s en systemen) en DeltaSafe Service (trainingen op veiligheidsgebied). Wij kunnen onze klanten een alles-in-1 pakket aanbieden: alle producten met bijbehorende diensten onder één dak. Wel zo makkelijk en efficiënt!

Bas Schipper, DSG

Mijn naam is Bas Schipper, 48 jaar en ik woon met mijn gezin in de Weidevenne. Ik ben ruim 11 jaar werkzaam bij DSG (www.DSG.eu), leverancier van bouwend Nederland. Als eindverantwoordelijk manager geef ik leiding aan het distributiecentrum in Zaandam, en daarmee heb ik een sterke connectie met de regio. Het DC heeft een omvang van ca 20.000 m2 en ik geef leiding aan 50 medewerkers (van magazijnmedewerker en planners tot chauffeurs). We verwerken in Zaandam de gehele orderstroom, van inkomende goederen, in-, op- en overslag, tot de uitgaande vrachten van Baars & Bloemhoff. Graag sluit ik me bij de PRO aan omdat het fijn is om met ondernemers te sparren over de lokale arbeidsmarkt, inzichten te krijgen en mijn kennis en ervaring te delen over verschillende onderwerpen die de regio aangaan, zoals mobiliteit en duurzaamheid.





Dat doe ik met veel genoegen en heel veel plezier. Het werken met mensen, vertalen van klantvraag naar productieprocessen en contact met vervoerders maken dat ik elke dag met een glimlach aan het werk ga.

Veel van onze klanten zitten in de omgeving en een groot deel van de medewerkers komt uit Purmerend of de directe omgeving daarvan. DSG begint in 1926, als de 26-jarige Gerrit Sybrand Pelt in hartje Utrecht ‘De Stichtsche Houthandel' start. Al snel komen er ook andere producten bij. Na de oorlog wordt het bedrijf omgedoopt tot Stiho. De houthandel wordt een groothandel in bouwmaterialen. Er komen nieuwe vestigingen bij en door overnames veranderen we van een bedrijf in DSG. In 1999 sluit Baars & Bloemhoff (toonaangevend leverancier aan de (interieur)bouwers) aan bij de groep en in de loop van 2001 opent het distributiecentrum in Zaandam.

Emin Jusic, Afbouwbedrijf ENO

Mijn naam is Emin Jusic, geboren in het voormalige Joegoslavië (hedendaagse Bosnië en Hercegovina). Ik ben in 1995 als vluchteling van de oorlog in Joegoslavië naar Nederland gekomen en ben inmiddels 27 jaar woonachtig in Purmerend. Na mijn aankomst in Nederland heb ik 10 jaar moeten wachten op mijn verblijfsvergunning. Hierdoor was het voor mij niet mogelijk om te werken en heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan. In 2005 kreeg ik mijn verblijfsvergunning en kon ik op zoek gaan naar werk. Na voor een aantal werkgevers te hebben gewerkt besloot ik in maart 2008 om mijn eigen bedrijf genaamd Afbouwbedrijf ENO te beginnen. Zoals de naam al suggereert is Afbouwbedrijf ENO vooral gespecialiseerd in het afbouwen van woningen (verbouw, restauratie, onderhoud, renovatie, timmerwerken, keukens en kozijnen). Echter fungeert Afbouwbedrijf ENO ook als aannemersbedrijf waardoor ik samen met collega’s, onze klanten, van de fundering tot het dak, in alle wensen kan voorzien. 

Sven Kraakman, Make Your Story

Mijn naam is Sven Kraakman, 31 jaar en geboren en getogen in de Beemster. Op 1 januari 2020 schreef ik mij in bij de KvK en werd zo eigenaar van Make Your Story, een bedrijf dat zich focust op videocontent. 

Ik kwam op de naam van mijn bedrijf omdat ik vind dat iedereen een verhaal heeft. Het maakt niet uit of je een ondernemer, een bedrijf of een particulier bent. Daarom vind ik het belangrijk bij het maken van een video eerst persoonlijk contact met de klant te hebben, zodat we samen JOUW verhaal in beeld kunnen brengen. Dit kan zijn voor een promotionele advertentie, reclame of marketingcampagne. Maar ook ben ik soms te vinden achter de camera tijdens een bruiloft of neem ik een videopodcast op.

Ik heb altijd al een passie gehad om verhalen te vertellen via beeld. Ik heb dyslexie en had daarom veel moeite met lezen en schrijven. Gelukkig zijn er ook andere manieren om verhalen te vertellen! Als kind vertelde ik verhalen door te tekenen, later ben ik begonnen met foto's maken, maar al snel ging mijn interesse uit naar de videografie. Zo maakte ik video's van mijn vader en broer die samen een auto restaureerden, of maakte ik video's voor familie en vrienden. Door steeds meer video's te maken begon ik op te vallen bij bedrijven en werd ik steeds meer benaderd om voor hen een video te maken. Zo werd mijn hobby officieel mijn werk.

Waar je mij achter de camera zult vinden helpt mijn vrouw Emma achter de schermen mee met het maken van de scripts en het editen van de video's.

Wat ik wil bereiken is dat ik bedrijven kan helpen met mijn creativiteit om zo samen hun verhaal in beeld te brengen.

Marieke Bekink, ‘Het 1 op 1 dieet in Purmerend met Marieke’

Mijn naam is Marieke Bekink en ik heb een praktijk voor gewichtsverlies en gewichtsbeheersing in Purmerend: "Het 1 op 1 dieet in Purmerend met Marieke". De praktijk bestaat inmiddels een jaar, ik ben gestart op 12 oktober 2021. 

Ik ben zelf woonachtig in de Zaanstreek en heb bewust de keuze gemaakt om de praktijk in Purmerend te starten. De afgelopen 20 jaar heb ik lesgegeven in het basisonderwijs in de Zaanstreek en het was voor mij tijd voor een nieuwe start en dus ook een nieuwe omgeving. Daarnaast wilde ik dat mensen echt voor zichzelf zouden kiezen en daarom contact met mij zouden zoeken, in plaats van "even een kijkje nemen bij juf Marieke". Ten slotte is de vraag in Purmerend en omstreken er ook voldoende om aan een gezond(er) lichaam te werken. 

Ik ben gewichtsconsulent en begeleid cliënten tijdens hun afvalproces. Daarnaast ben ik ook orthomoleculair voedingsdeskundige en adviseer mensen die niet per se willen afvallen maar gezondheidsklachten ervaren, gerelateerd aan voeding. Het dieet dat ik aanbied bestaat uit maaltijdvervangers maar altijd in combinatie met gezonde voeding. Aan de hand van een stappenplan wordt bepaald welke stap bij de cliënt past qua gezondheid, leefstijl en wensen. Naarmate het streefgewicht in zicht komt, worden de maaltijdvervangers afgebouwd en stap voor stap de gezonde voeding (zuivel, fruit, graanproducten etc) toegevoegd. De cliënt leert op deze manier wat een gezonde leefstijl is die bij hem of haar past. 

Wat ik wil bereiken in Purmerend en omstreken is naamsbekendheid, niet enkel als consulent voor Het 1 op 1 dieet maar ook als orthomoleculair adviseur. 

Jasper Sieling, DETEC Beveiliging

“Het familiebedrijf DETEC Beveiliging waarborgt de veiligheid van mensen en zaken thuis, of op kantoor. Als één van de grotere elektrotechnische beveiligingsbedrijven in Nederland is het bedrijf al vanaf 1976 een vast begrip als het gaat om veiligheid. DETEC levert, installeert en onderhoudt professionele inbraakmeld-, brandmeld-, toegangscontrole- en camerasystemen. Bij alarmmeldingen biedt onze eigen meldkamer 24 uur per dag, 7 dagen in de week, de perfecte service op maat.”

DETEC is in 1976 begonnen in Purmerend waar de broers zijn opgegroeid. In het dagelijks leven zorgen zij ervoor dat DETEC voorop blijft lopen in de innovatieve oplossingen en geavanceerde apparatuur op het gebied van beveiligingen. Met hun passie voor veiligheid en techniek hopen ze nog jarenlang door het juiste maatwerk een reëel gevoel van veiligheid te kunnen creëren bij hun klanten.






Margreet Schilder, Ganesja Fits All

Mijn naam is Margreet Schilder van Ganesja Fits All in Wijdewormer. Wij zijn al 22 jaar actief op de markt van de modieuze bedrijfskleding voor beautysalons, kapsalons, apotheken, drogisterijen, tandartspraktijken maar ook horeca, tuinders, elektrotechnische bedrijven etc. Eigenlijk kunnen wij elke beroepsgroep, en van 1 tot 100 personeelsleden, voorzien van de daarvoor geschikte bedrijfskleding.

Wij hebben voor bepaalde beroepsgroepen een collectie die wij zelf hebben ontworpen en waarvan we de gehele ontwikkeling in eigen hand hebben. Zo kunnen wij ook "tailormade" laten produceren, belangrijk omdat natuurlijk iedereen zich prettig moet voelen in de bedrijfskleding. Persoonlijke aandacht vinden wij dan ook zeer belangrijk. Daarom gaan wij ook op afspraak naar klanten door het hele land. Sinds kort vertegenwoordigen wij ook het merk HEROCK van WORKWEAR in deze regio, kleding die echt geschikt is voor de industrie. In deze tak van bedrijfskleding willen we meer voet aan de grond te krijgen. Overall is ons doel: meer exposure maar vooral een vertrouwde naam.

Cecil Boye.
Bas Schipper.
Peter Wolfs.
Afbeelding
Phil en Marjolein.