De vorige editie van Waterland Werkt was een groot succes.
De vorige editie van Waterland Werkt was een groot succes. (Foto: RodiMedia/NV)

Waterland Werkt is terug op zondag 8 oktober

Algemeen

Waterland Werkt komt terug! Hét grootschalige evenement waar het bedrijfsleven, leerlingen, studenten, werkzoekenden, carrière-switchers en andere geïnteresseerden elkaar ontmoeten.

Op zondag 8 oktober wordt de Spinnekop op industrieterrein De Koog omgetoverd tot één groot werk- en leerfestival. Bedrijven en instellingen uit de regio kunnen zichzelf hier presenteren en profileren, op zoek gaan naar nieuwe medewerkers en de medewerkers van de toekomst enthousiasmeren om een bepaalde beroepsrichting te kiezen. Daarnaast is het evenement bij uitstek geschikt om te netwerken. Want nieuwe contacten leggen en nieuwe leveranciers en zakenpartners vinden dat doe je op Waterland Werkt.

Een groot succes

De editie 2022 van Waterland Werkt was een groot succes. Veel leerlingen, werkzoekenden, werkgevers, ZZP’ers en andere geïnteresseerden wisten hun weg te vinden naar het festivalterrein om daar te ontdekken wat Waterland Werkt allemaal te bieden heeft. In een dynamische sfeer was er veel te zien en te beleven. Uiteenlopende bedrijven en instellingen haalden werkelijk van alles uit de kast om zichzelf op een ludieke wijze te presenteren. Benieuwd geworden? Bekijk dan online een korte impressie van de editie 2022 www.youtube.com/watch?v=EaCbdNUxZX8  

Tijdens Waterland Werkt mag je jouw bedrijf op je eigen leuke, ludieke en interactieve manier presenteren aan de vele bezoekers van het evenement. Heb je een leuk idee? Neem dan vooral contact op met de organisatie.

Vorig jaar deden er 89 bedrijven en instellingen mee aan Waterland Werkt. Dit jaar streven zij naar nóg meer exposanten. Waterland Werkt is voor iedereen. Het festival richt zich op verschillende doelgroepen die op zondag 8 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur allemaal samenkomen. 

Exposant worden?

Waterland Werkt is uniek in deze regio. Het is de ultieme plek om jouw bedrijf te laten zien. Wil jij verzekerd zijn van een plek op het festivalterrein? Je kunt je nu aanmelden via www.waterlandwerkt.nl.

Geheel  non profit

Waterland Werkt is een non-profit evenement. Om het evenement tot een succes te maken zijn sponsoren hard nodig. Veel bedrijven en instellingen en verschillende ondernemersverenigingen uit de regio dragen ook dit jaar weer hun steentje bij. Wil jij ook meer betekenen voor Waterland Werkt? De organisatie brengt je graag op de hoogte van de sponsormogelijkheden.

(Foto: RodiMedia/NV)