Pia Dhont
Pia Dhont

Even voorstellen: nieuwe leden PRO:

Pia Dhont, bewindvoerder

Mijn naam is Pia Dhont. Ik ben als ondernemer altijd werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Eerst als financieel adviseur, daarna als interimmanager en de afgelopen jaren als bewindvoerder, waartoe ik door de rechtbank ben benoemd. Ik regel de financiële zaken van mensen die dat zelf niet meer kunnen door ouderdom en/of ziekte (zoals dementie) of van mensen die kampen met schulden. Als bewindvoerder ben ik aangesloten bij Profez, een landelijke organisatie van bewindvoerders, mentoren en curatoren. Helaas komt het steeds vaker voor dat mensen grote schulden opbouwen. Dit kan allerlei redenen hebben, maar altijd geldt dat hierdoor veel stress ontstaat. Als bewindvoerder heb ik de mogelijkheden en de bevoegdheid om de financiële situatie te stabiliseren en te zoeken naar een oplossing voor de schuldenproblematiek. Hierdoor ontstaat er meer rust en overzicht en vaak ook zicht op een schuldenvrije toekomst. Niet ieder bedrijf dat werknemers heeft die kampen met schulden (vaak is er dan loonbeslag gelegd) faciliteren hulp voor deze werknemers. Ik kom graag uitleggen wat ik op dat vlak kan betekenen voor zowel het bedrijf als de betreffende werknemers. 

Nico Konijn, Autobedrijf Nico Konijn

Mijn naam is Nico Konijn en ik heb sinds 1993 een autobedrijf in Middenbeemster. Autobedrijf Nico Konijn is een universeel autobedrijf, aangesloten bij het garageconcept van Bosch. Klanten kunnen bij ons terecht voor reparaties maar ook voor in- en verkoop van auto’s. Wij zijn een regio-gebonden bedrijf, en hebben door de jaren heen een mooie klantenkring opgebouwd. Alle bedrijven om ons heen zijn klant bij ons, maar ook bijvoorbeeld zorginstelling Breidablick. Hoewel wij staan voor het repareren van auto’s denk ik dat we ook een sociale functie hebben in de Beemster; een klant in nood helpen bij pech hoort bij ons als vanzelfsprekend ook tot onze taak. Ik heb nog enige tijd in het bestuur gezeten van de Beemster Ondernemers en bij deze sluit ik mij aan bij de PRO, niet om klanten te winnen, maar om goed geïnformeerd te worden en te weten wat er speelt in de gemeente. En natuurlijk ook voor de gezelligheid.

Arno en Cora Waaksma, Ageras Security

Wij zijn Arno en Cora Waaksma, sinds 2009 eigenaar van Ageras Security. Ons bedrijf is gevestigd in Purmerend en we hebben net een nieuw pand gekocht in de Baanstee Noord. Arno is een geboren Purmerender, Cora komt uit Amsterdam, en wij wonen nu in Zuidoostbeemster. Ageras Security detacheert beveiligers door heel Nederland, veelal op langdurige projecten waardoor wij in staat zijn om met vaste contracten te werken. Wij zijn gespecialiseerd in objectbewaking, in de meest brede zin van het woord. Onze dienstverlening bestaat uit: beveiliging (man bewaking), mobile surveillance, brandwachten, receptionisten en verkeersregelaars. Een klant kan een totaalpakket bij ons neerleggen. wij verzorgen dan de totale dienstverlening. Wij leiden onze eigen mensen op. Daarvoor kan men zich bij ons aanmelden. Zij worden dan 1 op 1 begeleid door onze praktijkbegeleiders. Ook kunnen zij doorstromen vanuit onze organisatie naar gerenommeerde bedrijven, hierover zijn afspraken gemaakt. Daarnaast hebben wij een servicetak/uitzendbureau, waarin we mensen de mogelijkheid bieden om 6 tot 8 maanden door ons te worden uitgezonden en dan over te stappen naar het desbetreffende bedrijf.

Peggy en Raymond van der Heijden, Boutique Hermee

Wij zijn Raymond en Peggy van der Heijden, eigenaren van Boutique Hermée, gevestigd in een geheel verbouwd monumentaal pand in de Peperstraat. Een nieuwe boutique voor de modebewuste vrouw, waar kwaliteit en persoonlijke service voorop staat. Wij willen de vrouw die bij ons komt het vertrouwen, de tijd, de aandacht en raad en advies geven om haar persoonlijke kracht en kwaliteiten zichtbaar te maken. Peggy komt oorspronkelijk uit Maastricht, dé modestad van Nederland, en heeft in alle segmenten van de mode zo'n 30 jaar ervaring opgedaan. Raymond heeft een financiële achtergrond en begon een aantal jaar geleden met zijn eigen bedrijf in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en hypnose opleidingen. Na een gedegen marktonderzoek werden wij in 2019 trotse eigenaar van onze Boutique Hermée. Onze klanten komen uit Purmerend en Beemster maar we hebben ook veel klanten uit alle andere delen van Nederland. We krijgen regelmatig de boodschap van mensen van buiten Purmerend dat onze stad echt leuk en mooi is, met de oude panden en een top horeca plein. Eén van de redenen dat Raymond bestuurslid is geworden van BIZ Purmerend Binnenstad die zich de komende jaren gaat richten op het vergroten van de aantrekkelijkheid en kracht van de binnenstad.

Carla Bleesing-van der Hulst, uitvaartondernemer

Mijn naam is Carla Bleesing-van der Hulst. Ik woon met mijn gezin in Noordbeemster, waar ook mijn bedrijf Carla Bleesing uitvaartbegeleiding is gevestigd. Na de pensionering van mijn compagnon met wie ik sinds 1 januari 2013 een uitvaartonderneming heb gevoerd, ben ik sinds medio december 2022 alleen verder gegaan. Ik ben nu 10 jaar uitvaartondernemer, en actief in een vrij groot gebied in de regio's Amsterdam, Zaanstreek, Waterland, Noord-Kennemerland en West-Friesland.

Ik begeleid families/nabestaanden vanaf de melding van overlijden van hun dierbare tot en met het aanbieden van nazorg. Ik ga met hen samen op weg naar een persoonlijk, waardig, liefdevol en troostrijk afscheid van hun dierbare.
?Iedereen zou eigenlijk moeten nadenken over zijn/haar eigen uitvaartwensen of dit bespreken met naasten, ongeacht of het levenseinde nabij is. Dit zou "gewoon" moeten zijn, maar ik merk dat praten over de dood en uitvaartwensen niet echt is ingebed in onze Hollandse cultuur. Ik vertel regelmatig over mijn prachtige beroep bij verenigingen of voor groepen en ik laat me graag uitnodigen voor een persoonlijk gesprek aan de keukentafel, hier zijn geen kosten aan verbonden.
Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website carlableesing.nl.

Anita de Waard, Annymotion

Mijn naam is Anita de Waard en in september 2020 heb ik mijn bedrijf Annymotion ingeschreven bij de KVK. Annymotion staat voor iedere beweging, die een bedrijf of persoon wil maken. En daar begeleid ik ze graag bij. Als echte Haarlemse mug ben ik met mijn gezin in 2009 neergestreken in Wijdewormer en zijn voor school en activiteiten vooral op Purmerend gericht. Eerst voor de scholen van de kinderen en sinds een aantal jaar ook om te sporten.

Ik combineer interim opdrachten (HR-management, onderwijs) met projecten met het trainen en coachen van teams in het bedrijfsleven. Voor mijn interim opdrachten breng ik mijn jarenlange ervaring mee op het gebied van HR, Learning & Development, Cultuurverandering en de uitrol van o.a. missie, visie, kernwaardes en gedrag (de basis van je bedrijf). Het begeleiden van teams doe ik op basis van het waarderen van elkaars talenten en hoe je deze kunt inzetten als team om te komen tot een goed resultaat.

Ik wil graag de verbinding zijn tussen mensen, zodat iedereen zijn kansen en dromen kan realiseren. We hebben niet de keuze waar onze wieg staat en hebben soms iemand nodig om mogelijkheden en kansen inzichtelijk te maken. Ik ben al een aantal jaren vrijwillig jongerencoach voor jongeren, die niet het standaard pad lopen. Dat doe ik bij FLOOR Jongerencoaching. Wij zijn nu bezig met een project, gesteund door de Goldschmeding stichting, om jongeren met uitstroom Arbeid te begeleiden. Wij zoeken hiervoor contact met scholen, ook in Purmerend en omstreken.
Daarnaast verzorg ik Carriere-Coach trajecten en Sollicitatietrainingen bij JINC op middelbare scholen in de wijken, waar weinig rolmodellen en veel werkeloosheid aanwezig is. JINC strijdt voor een maatschappij waar ieder kind kansen krijgt en waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt.

David Nathan, David Nathan Magic

Mijn naam is David Nathan en ik ben illusionist. Negentien jaar geleden, op mijn vijfde, begon ik met magic. Als geboren en getogen Purmerender heb ik mijn eerste show in buurthuis de Inval gedaan, daarna begon ik bij restaurants Kriti en Jo & Co en zo heb ik hier mijn eerste netwerk opgebouwd. Sinds 2017 sta ik met David Nathan Magic ingeschreven bij de KVK als bedrijf, en sinds dit jaar heb ik een eigen pand en een vast team van vijf man

Met mijn team creëer ik magic voor eigen shows en tv, en zorgen we voor magic op (corporate) events en in marketingcampagnes. Ook ontwikkelen we originele concepten voor events en marketing. We treden niet alleen op door heel Nederland, maar ook over de hele wereld, en we hebben marketing magic gecreëerd voor merken als Samsung, Nike, Coca-Cola en vele andere merken. Inmiddels heb ik ook een groot netwerk in de event-, marketing- en tv-wereld. Wij kunnen bedrijven helpen op te vallen met te gekke marketingcampagnes en onvergetelijke events. 

Wij zijn het enige full service magic-bedrijf in Nederland en ons doel is om binnen vijf jaar de grootste naam in Magic in Nederland te zijn. 

Nils van Dam en Tamara Maas: Kavel II

Wij zijn Nils van Dam en Tamara Maas, en op 1 januari 2023 hebben wij Kavel II Eten & Drinken overgenomen, het restaurant gelegen op de golfbaan in Middenbeemster. Nils is al vanaf zijn vijftiende werkzaam in de horeca. Vóór Kavel II Eten & Drinken exploiteerde hij 12,5 jaar de horeca op de Zaanse Golf Club. Tamara had toen een baan in de zorg. Nadat de Zaanse Golf Club werd overgenomen was het tijd voor iets nieuws. Kavel II kwam op ons pad en we besloten samen deze uitdaging aan te gaan. Nils is werkzaam op de vloer en Tamara houdt zich voornamelijk bezig met werkzaamheden achter de schermen. Uiteraard doen wij dit niet alleen. We zijn trots op ons team dat iedere dag voor ons en de gasten klaarstaat!

Nils woonde een groot deel van zijn jeugd in Purmerend, Tamara is opgegroeid |in Goes, Zeeland. Vijftien jaar geleden gingen wij samenwonen in de binnenstad van Purmerend en inmiddels wonen wij met veel plezier in Zuidoostbeemster. We houden van de gezelligheid van de Purmerendse horeca. En in de Beemster is het natuurlijk genieten van de mooie polders.

Omdat ons restaurant gelegen is op een golfbaan, staan we zeven dagen per week klaar voor de leden van de Golfclub en Greenfeespelers (golfers die geen lid zijn van Kavel II). Maar naast de golfers is iedereen natuurlijk van harte welkom. Het restaurant heeft zo’n 40 zitplaatsen en een ruim buitenterras met prachtig uitzicht over de golfbaan en de Beemster.

Onze mooie locatie beschikt ook over twee grote zalen voor partijen, vergaderingen en feesten, en er is gratis ruime parkeergelegenheid voor de deur. Daarmee is het uitermate geschikt voor vergaderingen, personeelsuitjes of om te netwerken met zakelijke relaties. Wat allemaal ontzettend leuk is te combineren met bijvoorbeeld een golfclinic, footgolf of kleiduifschieten. Aansluitend een heerlijk diner of een borrel. Er is van alles mogelijk!


Margreet Schilder, Ganesja Fits All

Mijn naam is Margreet Schilder van Ganesja Fits All in Wijdewormer. Wij zijn al 22 jaar actief op de markt van de modieuze bedrijfskleding voor beautysalons, kapsalons, apotheken, drogisterijen, tandartspraktijken maar ook horeca, tuinders, elektrotechnische bedrijven etc. Eigenlijk kunnen wij elke beroepsgroep, en van 1 tot 100 personeelsleden, voorzien van de daarvoor geschikte bedrijfskleding.

Wij hebben voor bepaalde beroepsgroepen een collectie die wij zelf hebben ontworpen en waarvan we de gehele ontwikkeling in eigen hand hebben. Zo kunnen wij ook "tailormade" laten produceren, belangrijk omdat natuurlijk iedereen zich prettig moet voelen in de bedrijfskleding. Persoonlijke aandacht vinden wij dan ook zeer belangrijk. Daarom gaan wij ook op afspraak naar klanten door het hele land. Sinds kort vertegenwoordigen wij ook het merk HEROCK van WORKWEAR in deze regio, kleding die echt geschikt is voor de industrie. In deze tak van bedrijfskleding willen we meer voet aan de grond te krijgen. Overall is ons doel: meer exposure maar vooral een vertrouwde naam.

Nico Konijn
Ageras
Hermee
Afbeelding
Carla Bleesing
Kozee