Shirley Benoit (Bureau Toerisme Laag Holland) en Mike Stapper (Rodi Media) tekenen de overeenkomst. Alice Dusselaar van Rodi (linksachter) en Renée Koopman (BTLH) kijken toe.
Shirley Benoit (Bureau Toerisme Laag Holland) en Mike Stapper (Rodi Media) tekenen de overeenkomst. Alice Dusselaar van Rodi (linksachter) en Renée Koopman (BTLH) kijken toe. (Foto: Rodi Media)

Samenwerking BTLH en Rodi Media verlengd

Bureau Toerisme Laag Holland en Rodi Media werken al ruim vijf jaar samen ten aanzien van het toeristische informatiemagazine Dagje Uit In Laag Holland. Een samenwerking die beide organisaties goed bevalt.

Een continuering van de samenwerking kon eigenlijk niet uit blijven. En is er ook gekomen. Recent werden de handtekeningen gezet onder een hernieuwd contract voor het uitbrengen van drie uitgaves van het magazine. In Dagje Uit In Laag Holland krijgt de lezer een overzicht van activiteiten in Beemster, Edam/Volendam, Land van Leeghwater, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend en Waterland. Wil je meer informatie kijk dan op www.laagholland.com/wat-te-doen/activiteiten