Logo regiozakenwaterland.nl
Schets van de esports bar
Schets van de esports bar (Foto: H20)

Samenwerking H20 met Volendamse horeca-ondernemer Danny van Noorden

Danny van Noorden uit Volendam, (mede) eigenaar van meerdere café/restaurants en evenementenbureau Dagje Volendam, gaat de horeca in H20 op zich nemen. In eerste instantie zal dat zijn het openen en runnen van de H20 Esports Lounge, en in een later stadium een koffiebar en ruimte om te lunchen. Van Noorden heeft een passie voor horeca en tevens een achtergrond in de IT.

"Toen Dirk Tuip mij vertelde over zijn concept H20 begon het bij mij te kriebelen," licht hij toe. "Toen hij zei dat hij iemand zocht om de horeca te runnen vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. H20 staat op koers een zeer groot evenementencentrum te worden, en om een bijdrage te leveren aan het concept is een hele leuke en interessante uitdaging." Hij gaat het project aan samen met Guido Sombroek, één van zijn werknemers van restaurant De Dijk in Volendam.

Uitdaging

Guido had net zijn HBO diploma Bedrijfseconomie behaald en was werkzoekende. "Tijdens de twee stageperiodes kwam ik tot de conclusie dat ik niet iemand was die 40 uur per week achter een beeldscherm kon zitten. Wel haal ik veel plezier uit het werk in de horeca. Ik werk al jaren voor Danny in De Dijk. Dit heeft een vertrouwensband gecreëerd, en zodoende vroeg hij mij dit project in Purmerend samen aan te gaan. Het is een enorme uitdaging, maar we zijn vastbesloten om samen met alle andere betrokkenen een positieve bijdrage te leveren aan H20."

Verbouwing

"De verbouwing van de lounge is op dit moment in volle gang. De Esports Lounge zal een plek zijn van en voor iedereen. Zo zullen de kinderfeestjes hier worden afgesloten terwijl zij esports kijken, kunnen de werknemers hier het weekend inluiden onder het genot van een "0.0'etje", en tijdens events zal hier uitzicht zijn op het podium. Er zijn inmiddels al enkele groepen geweest waarbij ook om horeca en catering werd gevraagd. Het is nu een kwestie van veel leren."

Bruisend geheel

"Dit is iets heel anders dan dat wij momenteel gewend zijn. Zo zal technologie een grote rol spelen binnen de campus, en zal de horeca hier zijn voordeel mee moeten doen. Uiteindelijk zal dit een bruisend geheel zijn waarbij horeca een cruciale rol kan gaan spelen. Voor ons zaak om hier via de juiste kanalen op in te spelen."

Meer berichten