Logo regiozakenwaterland.nl
De ondernemers hebben het niet makkelijk. Lege centra en straten zijn funest voor de MKB'er. Help ze door daadkracht te tonen. Ga naar de website purmerendwinkelstad.nl
De ondernemers hebben het niet makkelijk. Lege centra en straten zijn funest voor de MKB'er. Help ze door daadkracht te tonen. Ga naar de website purmerendwinkelstad.nl ((Foto: Cees Bandt))

'Daadkracht' toont diensten van Purmerendse ondernemers

Koop bij de lokale en regionale ondernemers. Wij meldden het al bij aanvang van de coronacrisis. Naarmate de maatregelen langer duren, begint het voor de lokale MKB'er steeds nadrukkelijker te schuren.

'Daadkracht' is het voorlopige antwoord op de leegte in de straten en winkels. Met dit online initiatief krijgen de bezoekers van purmerendwinkelstad.nl in één oogopslag het aanbod van diensten van veel Purmerendse binnenstadondernemers te zien.

De Creatieve Hoek en PCO

"Met inachtneming van alle opgelegde maatregelen en het besef van de absolute noodzaak hiervan zijn vele Purmerendse binnenstad ondernemers aan de slag gegaan met het idee hoe zij hun diensten in deze roerige tijd kunnen aanbieden. Met 'Daadkracht' willen we jullie op de hoogte houden van de huidige diensten die door de binnenstad ondernemers worden aangeboden", aldus de mannen van De Creatieve Hoek, die de dienst in samenwerking met de Purmerendse Centrum Ondernemers (PCO) hebben opgezet.  

Dagelijkse update

Koop bij de lokale en regionale ondernemers! Ondersteun 'Daadkracht'!, luidt de klemmende en terechte oproep. Geprobeerd wordt het aanbod dagelijks te updaten. Kijk op purmerendwinkelstad.nl 

Meer berichten